SJUNG PÅ JOBBET

Vill du starta en företagskör eller peppa medarbetarna med energifylld glädjekör på företagseventet? Anlita mig - det kommer att bli roligt! 

SJUNG MED MIG

Jag tar emot sångelever under våren 2019. Längtar du efter att utveckla din röst eller bara sjunga för att det är så fantastiskt härligt?

 
 

BRÖLLOP

Att välja musik till en av de största dagarna i livet ska vara lustfyllt!
Det går att slå på stort och ha ett stort band under vigseln, en stråkkvartett eller varför inte en gospelkör. Om ni t.ex. gifter er vid havet kan en vacker akustisk gitarr vara det enklaste och vackraste till era favoritsånger. Jag har sjungit vid många olika typer av bröllop, traditionella kyrkbröllop, till vigslar i lador och vid havet och kan hjälpa till att guida er så att ni hittar rätt.
Jag har ett stort kontaktnät av musiker som jag samarbetar med och kan hjälpa er att hitta just det ni önskar, jag hjälper självklart till att tipsa om repertoar.
Förutom att sjunga vid vigslar så sjunger jag även vid mingel och på bröllopsfester och då med en jazz-betonad repertoar som passar perfekt till t.ex. bröllop med 20- tals tema.

Lina .JPEG

dop & Begravningar

Logga- Solister.png

Att sjunga vid dop och begravningar har jag stor vana av och det är något jag tycker mycket om att göra eftersom att musiken betyder så mycket i dessa sammanhang. Jag hjälper gärna till att tipsa om repertoar och jag har ett stort kontaktnät av musiker att tillgå om det är något speciellt instrument ni önskar ha med.
Jag tar bl.a. mig an uppdrag via Lavendla Begravningsbyrå i Göteborg.
Läs mer här: https://lavendla.se/begravningsbyra-goteborg/