SJUNG PÅ JOBBET!

I en företagskör kan ALLA vara med och sjunga och vi sjunger välkända låtar, främst poplåtar men visa, rock, schlagers och country går också bra - kom med önskemål så ordnar vi det! 
Kören övar återkommande varje vecka eller vid enstaka tillfällen beroende på vad som passar ert företag bäst. Förutom att sjunga tillsammans så jobbar vi med röstövningar som bidrar till att öka medvetenhet kring hur rösten fungerar. Dessa övningar är också bra för de som talar mycket i sitt arbete och som är beroende av en stabil talteknik.

Körsång är så mycket mer än att enbart stå rakt upp och ner och sjunga tillsammans, detta kan ingå i en körövning: 

  • Sångteknik / Röstövningar

  • Stämsång

  • Rörelse / dans

Vill ni göra ett framträdande för resten av medarbetarna kan kören uppträda genom att t.ex. göra ett svängigt luciatåg som en överraskning på julfesten eller sjunga några sånger i lunchrummet - bara fantasin sätter gränserna! 

Hur går det till rent praktiskt?
Jag kommer till ert företag och har med allt som behövs för att kunna ha en körövning, dvs piano och material till sångerna. Det enda ni behöver ordna är ett rum vi kan vara i som är tillräckligt stort för att vi ska kunna röra på oss utan att det blir för trångt.

Körsång på arbetstid räknas som friskvård
Detta är inte så konstigt då körsång förutom att sprida glädje också enligt ny forskning ger många hälsofrämjande effekter som att t.ex. sänka blodtrycket, minska stresshormonerna och bidrar till utsöndring av närhetshormonet Oxytocin. 
Körsång går dessutom ut på att skapa något gemensamt och det främjar också kreativiteten - vilken glädje!

Kontakta mig för mer info samt offert.

Uppsjungning.jpeg
workshop.jpeg